Trafic închis din cauza zăpezii şi pe DN 2C Costeşti (Buzău) - Slobozia (Ialomiţa)

Traficul rutier pe DN 2C Costeşti (judeţul Buzău) – Slobozia (judeţul Ialomiţa) a fost întrerupt, duminică dimineaţă, din cauza viscolului şi a zăpezii, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

180 afișări
Imaginea articolului Trafic închis din cauza zăpezii şi pe DN 2C Costeşti (Buzău) - Slobozia (Ialomiţa)

Trafic închis din cauza zăpezii şi pe DN 2C Costeşti (Buzău) - Slobozia (Ialomiţa) (Imagine: Mihaela Cojocariu/Arhiva Mediafax Foto)

Tot din cauza viscolului şi a zăpezii circulaţia rămâne închisă în judeţul Buzău pe DN22 Râmnicu Sărat - Brăila şi în judeţul Vrancea pe DN23B Măicăneşti - Ciorăşti.

De asemenea, sunt închise aproximativ 20 de drumuri judeţene.

Drumul Naţional 22 Râmnicu Sărat-Brăila a fost închis iniţial sâmbătă seară pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone, iar în jurul orei 22.00 şoseaua a fost blocată pentru toate tipurile de maşini.

Tot în judeţul Buzău, două autobuze cu călători şi patru autoturisme au rămas blocate, sâmbătă seară, din cauza zăpezii şi a viscolului puternic, pe Drumul Judeţean 102 H, între localităţile buzoiene Căldăruşanca şi Pitulicea, şi pe Drumul Judeţean 214A, în localitatea Largu.

În autobuzul blocat în comuna Largu se aflau zece călători care au fost preluaţi de autorităţile din localitatea Largu şi duşi la grădiniţa din comună pentru a nu avea de suferit din cauza frigului.

În ceea ce îi priveşte pe oamenii rămaşi blocaţi cu autoturismele între localităţile Căldăruşanca şi Pitulicea, aceştia au fost scoşi din zonă cu ajutorul unui tractor. Autobuzul nu a putut fi deszăpezit, însă o parte dintre pasageri care locuiau în apropiere au plecat pe jos spre case, în timp ce restul călătorilor care locuiesc în zone mai îndepărtate au fost duşi la un han din apropiere, unde au rămas peste noapte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici