Trafic restricţionat în Sinaia, unde va avea loc o etapă a Campionatului naţional de viteză în coastă

Traficul rutier va fi restricţionat, în acest week-end, în staţiunea Sinaia, de pe Valea Prahovei, unde se desfăşoară una dintre etapele Campionatului naţional de viteză în coastă, la care participă cei mai buni piloţi din România, dar şi fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu şi primarul din Sinaia.

244 afișări
Imaginea articolului Trafic restricţionat în Sinaia, unde va avea loc o etapă a Campionatului naţional de viteză în coastă

Trafic restricţionat în Sinaia, unde va avea loc o etapă a Campionatului naţional de viteză în coastă (Imagine: Balasz Attila/Mediafax Foto)

Începând de vineri şi până duminică, circulaţia autovehiculelor în staţiunea Sinaia va fi restricţionată pe mai multe tronsoane de drum, pe care se va desfăşura cursa pentru Trofeul Sinaia, competiţie automobilistică ce face parte din Campionatul naţional de viteză în coastă.

Astfel, potrivit unui comunicat dat publicităţii de Primăria Sinaia, va fi închis bulevardul Carol I, pe sectorul de drum dintre străzile Aosta şi bulevardul Ferdinand (la intrarea la Castelul Peleş) de vineri, 19 iulie 2013, ora 11.00, până duminică, 21 iulie 2013 ora 21,00.

De asemenea, va fi închis tot traseul pe care se va desfăşura competiţia, traseu care cuprinde străzile Eroilor, Furnica, Mănăstirii, Calea Codrului, Drum Nou Cota 1400 (între restaurantul Taverna Sârbului - restaurantul Schiori), restricţia fiind valabilă sâmbătă 20 iulie 2013 în intervalul orar 5.00 – 20.00 şi duminică 21 iulie 2013 între orele 5.00 şi 18.00.

Până în data de 17 iulie, penultima zi de înscrieri, 87 de piloţi s-au înscris în cursa pentru Trofeul Sinaia, care reprezintă etapa a V-a din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă 2013, organizat sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

Printre cei care vor participa la această cursă se numără, pe lângă cei mai buni piloţi din România, şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, dar şi primarul oraşului Sinaia, pentru cei doi participarea la cursa de la Sinaia fiind deja o tradiţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici