Trafic restricţionat pe Autostrada Sebeş-Turda după ce un TIR a luat foc

Traficul este restricţionat duminică dimineaţa pe Autostrada Sebeş-Turda după ce un TIR încărcat cu textile a luat foc.

74 afișări
Imaginea articolului Trafic restricţionat pe Autostrada Sebeş-Turda după ce un TIR a luat foc

Trafic restricţionat pe Autostrada Sebeş-Turda după ce un TIR a luat foc

Potrivit Centrului Infotrafic, pe autostrada A10 Sebeş-Turda, la kilometrul 41, sensul către Sebeş, în zona localităţii Aiud, judeţul Alba, a izbucnit un incendiu la semiremorca unui TIR încărcat cu materiale textile, oprit pe banda de urgenţă.

Capul tractor a fost desprins de semiremorca şi se acţionează pentru stingerea încărcăturii.

Conform ISU ALba, incendiul a fost localizat şi se lucrează pentru stingerea în totalitate şi înlăturarea efectelor negative produse de incendiu.

Traficul rutier este restricţionat pe banda de urgenţă şi pe banda nr.1.

În zonă s-a format o coloană de maşini de 1 kilometru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici