Trafic restricţionat pe DN1, din cauza zăpezii, pentru maşinile fără cauciucuri de iarnă

Poliţia Rutieră Braşov a restricţionat accesul pe DN1 dinspre localitatea braşoveană Dârste către Bucureşti, marţi, de la ora 12.00, pentru toate autovehiculele care nu sunt echipate cu anvelope de iarnă, acestea fiind obligate să se întoarcă din drum, în condiţiile în care ninge abndent.

1940 afișări
Imaginea articolului Trafic restricţionat pe DN1, din cauza zăpezii, pentru maşinile fără cauciucuri de iarnă

Trafic restricţionat pe DN1, din cauza zăpezii, pentru maşinile fără cauciucuri de iarnă (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Potrivit şefului Poliţiei Rutiere Braşov, Claudiu Tămârjan, mai multe echipaje de Poliţie Rutieră se află pe DN1 pentru a restricţiona accesul către judeţul Prahova pentru autovehiculele neechipate de iarnă.

"Tot ce înseamnă trafic către Bucureşti va fi restricţionat, astfel că niciun autovehicul care nu este echipat corespunzător cu anvelope de iarnă nu va putea trece spre Bucureşti pentru că altfel riscă să rămână înzăpezite şi să blocheze şi accesul maşinilor de dezăpezire care urmează să intervină", a declarat Tămârjan.

În judeţul Braşov ninge abundent, depunându-se un strat de câţiva centimetri de zăpadă pe carosabil, atât pe DN1, cât şi pe DN73 spre Argeş şi DN11 spre Covasna.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici