Trafic restricţionat pe mai multe drumuri din Buzău şi Brăila din cauza zăpezii şi a accidentelor

Traficul este restricţionat pe mai multe drumuri din judeţele Buzău şi Brăila din cauza zăpezii şi a accidentelor.

3594 afișări
Imaginea articolului Trafic restricţionat pe mai multe drumuri din Buzău şi Brăila din cauza zăpezii şi a accidentelor

Trafic restricţionat pe mai multe drumuri din Buzău şi Brăila din cauza zăpezii şi a accidentelor

O restricţie pentru maşinile grele a fost impusă vineri pe DN22 între Valea Râmnicului şi Brăila.

„Din cauza ninsorii abundente, a viscolului şi a vizibilităţii reduse (10 – 15 m), CNAIR si Poliţia Rutieră au decis, începând cu ora 15:30, restricţionarea circulaţiei pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe DN22 (km 2+800 – km 30+000), între localitatea Valea Râmnicului şi Brăila”, a anunţat CNAIR.

Rutele alternative recomandate sunt DN 2B, Buzău - Brăila şi DN 23, Focşani – Brăila.

În zonă sunt şi drumuri blocate din cauza unor accidente. Astfel, pe DJ 203, la ieşire din localitatea brăileană Galbenu către municipiul Râmnicu Sărat, două autocamioane au derapat, traficul fiind blocat în totalitate.

De asemenea, pe DN 22, în zona localităţii Grădiştea, traficul este închis în totalitate din cauza unui tir derapat pe raza judeţului Buzău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici