Trafic restricţionat pentru camioane din cauza ninsorii abundente, între Predeal şi Râşnov

Traficul pe DN73A, între Predeal şi Râşnov, este restricţionat pentru camioane, luni, din cauza ninsorii abundente.

109 afișări
Imaginea articolului Trafic restricţionat pentru camioane din cauza ninsorii abundente, între Predeal şi Râşnov

Trafic restricţionat pentru camioane din cauza ninsorii abundente, între Predeal şi Râşnov

Traficul rutier este resticţionat pe DN73A pentru vehiculele cu masa totală mai mare de 3,5t, pe sectorul de drum în cuprins între localităţile Predeal şi Râşnov, ca urmare a ninsorii abundente, anunţă Poliţia Braşov.

Restricţiile de circulaţie sunt în vigoare până la ora 12.00.

Poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor să circule având echipate vehiculele cu anvelope de iarnă, să păstreze o distanţă de siguranţă faţă de vehiculul din faţă şi să adapteze viteza de rulare la condiţiile de drum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici