Trafic rutier a fost blocat marţi seara pe Valea Oltului, din cauza unui tir care a derapat

Traficul rutier este blocat, marţi seara, pe Valea Oltului, între judeţele Vâlcea şi Sibiu, în zona localităţii Robeşti, judeţul Vâlcea, după ce un tir încărcat cu tablă a derapat şi remorca a blocat ambele sensuri de mers. Nu au fost înregistrate victime.

179 afișări
Imaginea articolului Trafic rutier a fost blocat marţi seara pe Valea Oltului, din cauza unui tir care a derapat

Trafic rutier este blocat pe Valea Oltului, din cauza unui tir care a derapat

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN 7 Valea Oltului, în zona localităţii Robeşti, judeţul Vâlcea, un tir a derapat într-o curbă pe carosabilul umed, iar remorca acestuia blochează ambele sensuri de mers.

Din cauza accidentului, circulaţia rutieră oprită total, până la repunerea autovehicului pe roţi.

Poliţia Vâlcea a transmis că în camion erau circa trei tone de tablă.

Nu au fost înregistrate victime în urma accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici