Trafic rutier îngreunat pe Autostrada Soarelui din cauza unui accident, în zona Medgidia

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, duminică, pe Autostrada Soarelui, sensul spre litoral, în zona localităţii Medgidia, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. O persoană a fost rănită.

648 afișări
Imaginea articolului Trafic rutier îngreunat pe Autostrada Soarelui din cauza unui accident, în zona Medgidia

Trafic rutier îngreunat pe Autostrada Soarelui din cauza unui accident, în zona Medgidia

Potrivit Centrului Infotrafic, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, circulaţia rutieră este îngreunată la kilometrul 198, pe sensul către litoral, în zona localităţii Medgidia, judeţul Constanţa, din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Sursa citată arată că impactul dintre maşini s-a produs faţă-spate, ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă între vehicule.

O persoană a fost rănită.

Traficul se desfăşoară pe banda a doua, valorile fiind în creştere.

Pentru reducerea riscului de implicare în accidente, poliţiştii rutieri le recomandă conducătorilor auto care aleg autostrăzile ca rută de deplasare, să respecte limitele legale de viteză, să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea benzii de circulaţie, să folosească luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc, să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii şi să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici