Trafic rutier restricţionat pe un drum din judeţul Alba în urma unui accident cu patru răniţi

Traficul rutier între Ighiu şi Bucerdea Vinoasă, judeţul Alba, este restricţionat, după ce două autoturisme s-au ciocnit şi patru persoane au fost rănite.

171 afișări
Imaginea articolului Trafic rutier restricţionat pe un drum din judeţul Alba în urma unui accident cu patru răniţi

Trafic rutier restricţionat pe un drum din judeţul Alba în urma unui accident cu patru răniţi

Ofiţerul de serviciu al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism a ajuns pe contrasens, în localitatea Bucerdea Vinoasă. Maşina s-a izbit de alta, patru persoane fiind rănite.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, una dintre cele patru victime ale accidentului rutier a rămas încarcerată.

”Detaşamentul Alba Iulia intervine la un accident rutier produs pe DJ107 H, pe raza localităţii Bucerdea Vinoasă. Au fost implicate două autoturisme şi există patru victime, dintre care una a rămas încarcerată. Persoana încarcerată a fost extrasă, este conştientă şi prezintă dureri ale membrelor inferioare”, informează ISU Alba.

Poliţiştii cercetează circumstanţele în care şoferul vinovat de producerea accidentului a ajuns pe sensul opus de mers, fiind luate în calcul pierderea controlului autoturismului din cauza vitezei sau o depăşire neregulamentară.

Traficul rutier între Ighiu şi Bucerdea Vinoasă este restricţionat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici