Traficul a fost deviat în zona Guvernului din cauza protestului faţă de OUG pe legile justiţiei

Traficul rutier a fost restricţionat şi deviat, duminică seară, pe mai multe artere din jurul Palatului Victoria, acolo unde are loc un protest faţă de ordonanţa de urgenţă care modifică legile justiţiei, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

470 afișări
Imaginea articolului Traficul a fost deviat în zona Guvernului din cauza protestului faţă de OUG pe legile justiţiei

Traficul a fost deviat în zona Guvernului din cauza protestului faţă de OUG pe legile justiţiei

Traficul rutier a fost deviat de pe Şoseaua Kiseleff şi buleardul Aviatorilor, cu aplicare de la intersecţia cu strada Arh. Ion Mincu.

Totodată, traficul pe strada Paris, de la intersecţia cu strada Tirana către Piaţa Victoriei, a fost restricţionat.

La ora transmiterii ştirii, pe bulevardul Aviatorilor este aplicată restricţie către Piaţa Victoriei de la Piaţa Charles de Gaulle.

Traficul a fost deviat şi pe breteaua centrală din Piaţa Victoriei, pe breteaua Iancu de Hunedoara către Piaţa Victoriei şi de la Titulescu -Buzesti către Piaţa Victoriei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici