Traficul de pe strada Valea Ialomiţei va fi închis timp de doi ani din cauza lucrărilor la magistrala 5 de metrou

Circulaţia rutieră este închisă pe strada Valea Ialomiţei, între strada Drumul Taberei şi strada Valea Oltului, pe o perioadă de aproximativ doi ani, pentru realizarea magistralei 5 de metrou, informează, luni, Primăria sectorului 6.

457 afișări
Imaginea articolului Traficul de pe strada Valea Ialomiţei va fi închis timp de doi ani din cauza lucrărilor la magistrala 5 de metrou

Traficul de pe strada Valea Ialomiţei va fi închis timp de doi ani din cauza lucrărilor la magistrala 5 de metrou

Circulaţia rutieră în zonă se va desfăşura deviat pe strada Valea Argeşului şi pe aleile adiacente din zona Drumul Taberei - Valea Oltului.

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie, pentru restricţia menţionată, se va asigura traversarea străzii Valea Ialomiţei între aleea Parva şi aleea Dealul Măcinului, precum şi asigurarea accesului din Drumul Taberei la Aleea Câmpul cu Flori şi Aleea Băiuţ.

Conducătorii auto sunt rugaţi să circule cu maximă atenţie în zonele menţionate şi să respecte semnificaţia indicatoarelor şi a marcajelor rutiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici