Traficul pe DN1, parţial restricţionat între Bucureşti şi Ploieşti, după căderea unui copac pe şosea

Circulaţia pe drumul naţional 1 este parţial restricţionată, miercuri seară, între Bucureşti şi Ploieşti, în localitatea prahoveană Bărcăneşti, după ce un copac a căzut pe carosabil.

72 afișări
Imaginea articolului Traficul pe DN1, parţial restricţionat între Bucureşti şi Ploieşti, după căderea unui copac pe şosea

Traficul pe DN1, parţial restricţionat între Bucureşti şi Ploieşti, după căderea unui copac pe şosea (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri seară, pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil pe drumul naţional 1, în localitatea prahoveană Bărcăneşti, la câţiva kilometri de Ploieşti.

Primele informaţii arată că pomul a căzut din cauza vântului puternic, blocând prima bandă a sensului de mers Bucureşti - Ploieşti.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră în zonă este restricţionată, însă traficul rutier nu este blocat, pe acest tronson de drum DN 1 având patru benzi de circulaţie.

Militarii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova au intervenit, de asemenea, în cursul zilei de miercuri, pentru evaluarea apei din subsolul Colegiului Militar, din localitatea Breaza, inundat în urma ploilor abundente.

În judeţul Prahova, plouă torenţial de aproximativ trei ore, Prahova fiind unul dintre judeţele aflate sub cod portocaliu de inundaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici