Traficul rutier pe A2, reluat. Se circulă îngreunat pe anumite tronsoane

Traficul rutier pe Autostrada Soarelui a fost reluat, după ce fusese restricţionat din cauza unui accident rutieri.

721 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier pe A2, reluat. Se circulă îngreunat pe anumite tronsoane

Traficul rutier pe Autostrada Soarelui, restricţionat din cauza unui accident

La kilometrul 139, sensul catre litoral, din cauza unui accident rutier, s-a circulat restricţionat.

Valorile de trafic sunt intense motiv pentru care pe anumite tronsoane rutiere se pot forma coloane de autovehicule.

Ştire iniţială: Traficul rutier pe Autostrada Soarelui, restricţionat din cauza unui accident

Traficul rutier pe A2 Bucureşti -Constanţa este restricţionat la kilometrul 139, sensul către litoral, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, circulându-se pe banda de urgenţă, anunţă Centrul Infotrafic.

Precizăm că, din cauza numărului mare de autovehicule, la locul producerii accidentului s-a format o coloană de autovehicule pe mai mulţi kilometri, informează poliţiştii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici