Traficul rutier pe Valea Prahovei, deviat din cauza aglomeraţiei generate de reparaţiile la un pod

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că în judeţul Braşov, începând cu ora 12.00, din cauza aglomeraţiei, a fost luată măsura devierii circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti. Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că începând cu ora 15.30 se poate circula din nou pe DN 1, dinspre Braşov către Valea Prahovei.

227 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier pe Valea Prahovei, deviat din cauza aglomeraţiei generate de reparaţiile la un pod

Traficul rutier pe Valea Prahovei, deviat din cauza aglomeraţiei generate de reparaţiile la un pod (Imagine: Arhiva MediafaxFoto)

Potrivit sursei citate, a fost ridicată măsura devierii circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti.

Infotrafic precizează că în cazul în care pe Valea Prahovei vor reapărea probleme semnificative de fluenţă a circulaţiei măsura de deviere a traficului va fi aplicată din nou.

Pe DN1, cel mai greu se circulă la kilometrul 128+470 de metri, la Poiana Ţapului, unde un pod se află în reparaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici