Traficul rutier va fi închis duminică, două ore, pe viaductul Cârligu Mic, judeţul Vâlcea

Traficul rutier va fi închis duminică, în intervalul orar 6.30 - 8.30, pe viaductul Cârligu Mic, peste Malul Lacului la Cozia, situat pe DN 7 în judeţul Vâlcea, pentru înlocuirea grinzii marginale a viaductului.

364 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier va fi închis duminică, două ore, pe viaductul Cârligu Mic, judeţul Vâlcea

Traficul rutier va fi închis duminică, două ore, pe viaductul Cârligu Mic, judeţul Vâlcea (Imagine: Tudor Costi/ Arhiva Mediafax Foto)

Centrul Infotrafic a anunţat, sâmbătă, că în judeţul Vâlcea, duminică, în intervalul orar 6.30 - 8.30, se va închide circulaţia rutieră pe viaductul Cârligu Mic peste Malul Lacului la Cozia, situat pe DN 7 la kilometrul 200+615 de metri, pentru înlocuirea grinzii marginale a viaductului.

Şoferii sunt sfătuiţi să folosească ruta ocolitoare Bucureşti - Ploieşti - Braşov - intersecţie DN1 cu DN7, Veştem.

În afara celor două ore, circulaţia rutieră pe viaductul Cârligu Mic se va desfăşura pe jumătate de cale, cu dirijarea alternantă a traficului pe un singur sens de deplasare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici