Tragedie în Neamţ: un accident rutier s-a soldat cu patru morţi, printre care doi copii

Un accident rutier soldat cu patru morţi, printre care doi copii, a avut loc pe sectorul de drum DN2-E85, în afara localităţii Săbăoani, judeţul Neamţ.

638 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Neamţ: un accident rutier s-a soldat cu patru morţi, printre care doi copii

Tragedie în Neamţ: un accident rutier s-a soldat cu patru morţi, printre care doi copii

În jurul orei 03:30, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizaţi cu privire la producerea evenimentului, anunţă IJP Neamţ. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un autoturism se deplasa pe Drumul Judeţean 208, dinspre Mirceşti, ajuns în intersecţia cu DN2-E85, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 56 de ani, din judeţul Prahova.

În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul a patru persoane din Roznov, din autoturismul în cauză şi rănirea alteia.

Poliţiştii vor continua cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

ISU Neamţ anunţă că la locul solicitării au fost alocate forţe şi mijloace de la Detaşamentul de pompieri Roman (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, o autospecială de stingere şi două ambulanţe SMURD), SAJ (trei echipaje cu ambulanţe, dintre care una cu medic) şi IPJ.

Până la sosirea forţelor de intervenţie conducătorul autoutilitarei s-a autoevacuat, iar un pasager din autoturism a fost scos de către participanţii la trafic.

Ajunşi la locul solicitării, pompierii au constatat că în autoturismul răsturnat se află patru persoane încarcerate, în stare de inconştienţă.

Cu ajutorul echipamentelor specifice pompierii au acţionat pentru descarcerarea celor patru victime, doi adulţi şi doi copii.

Imediat după ce au fost scoase din autoturism, echipajele SAJ şi SMURD au preluat victimele şi au început manevrele de resuscitare. Nicio persoană nu a răspuns acestor manevre, medicul de pe ambulanţa SAJ declarând decesul acestora (bărbat de 35 de ani, femeie de 30 de ani şi doi copii de 9 şi 11 ani).

Un băiat de 14 ani, pasager în autoturism, a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la CPU Roman.

Conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 57 de ani, a fost preluat de un echipaj SAJ şi transportat la CPU Roman.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
victime,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici