Tragedie pe litoral: Un bărbat a murit înecat în mare, în staţiunea 2 Mai

Un bărbat de 50 de ani a murit, duminică, înecat în mare, în staţiunea 2 Mai. Deşi a fost scos la scurt timp de salvamari şi scafandri, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

1842 afișări
Imaginea articolului Tragedie pe litoral: Un bărbat a murit înecat în mare, în staţiunea 2 Mai

Tragedie pe litoral: Un bărbat a murit înecat în mare, în staţiunea 2 Mai

Potrivit ISU Constanţa, scafandri l-au adus pe bărbatul de 50 de ani la mal şi au început manevrele de resuscitate.

„A intervenit ambarcaţiunea Targa din punctul temporar Mangalia. Au intrat scafandrii în apă pentru recuperarea persoanei, l-au scos pe bărbat şi au început manevrele de resuscitare”, au spus reprezentanţii ISU Constanţa.

După aproximativ 40 de minute, bărbatul a fost declarat mort.

De la începutul sezonului estival, peste 30 de persoane au dispărut în mare, dintre care nouă au murit înecate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici