Transgaz: Nu sunt probleme cu asigurarea surselor de gaze necesare acoperirii consumului

Consumul de gaze naturale este ridicat, în condiţiile înregistrării unor temperaturi scăzute, însă potrivit Transgaz nu sunt probleme în funcţionarea sistemului naţional de transport al gazelor şi nici în asigurarea surselor acoperirii cererii.

Transgaz: Nu sunt probleme cu asigurarea surselor de gaze necesare acoperirii consumului. Nu se impune instituirea starii de urgenţă (Imagine: Andrei Pungovschi/ Arhiva Mediafax Foto)

”Sistemul Naţional de Transport gaze naturale este în echilibru şi funcţionează la parametri normali. Transgaz monitorizează permanent starea sistemului şi întreprinde toate acţiunile necesare pentru menţinerea în echilibru a acestuia”, se arată într-un comunicat al Transgaz.

Reprezentantii Ministerului Energiei au declarat că desi consumul este ridicat nu se impune instituirea starii de urgenţă, existand suficiente gaze în depozite.

Şi consumul de energie electrică este ridicat, acesta urcand joi pana la 9.570 MW, peste cel dintr-o zi normala de iarna, de circa 9.000 MW.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

comentează și tu Momentan sunt 0 comentarii
Taguri:
GAZE ,
CONSUM ,
COMENTARII

Nu exista comentarii

COMENTEAZĂ ŞI TU
Eroare: Câmpurile marcate cu roşu nu sunt valide!
Comentariul a fost adǎ ugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numǎrul din imagine:

* Faceţi click pe imagine pentru a genera alt numǎr
ŞTIRILE ZILEI
Versiunea: mobil  |  completa
ULTIMA ORĂ
Momentul în care audienţele au luat-o razna. Scene memorabile în direct. „Am un talent deosebit!”