Trei candidaţi pe un loc la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră "Avram Iancu". Când se vor afişa rezultatele examenului

În perioada 4-12 septembrie, la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră "Avram Iancu" Oradea are loc examenul de admitere pentru ocuparea celor 150 de locuri scoase la concurs, 446 de persoane depunându-şi candidaturile.

2048 afișări
Imaginea articolului Trei candidaţi pe un loc la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră "Avram Iancu". Când se vor afişa rezultatele examenului

Trei candidaţi pe un loc la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră "Avram Iancu"

Examenul de admitere a început duminică, prin prezentarea candidaţilor la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră "Avram Iancu" Oradea, între orele 08.00-16.00, pentru luarea în evidenţă şi instructaj privind participarea la probele de concurs.

"Concursul de admitere se va desfăşura în două etape, fiecare având caracter eliminatoriu. Prima etapă constă în contravizita medicală şi verificarea aptitudinilor fizice, potrivit probelor şi baremelor prevăzute în metodologia de admitere. La cea de-a doua etapă, proba scrisă de verificare a cunoştinţelor care se va desfăşura în data de 09.09.2016, pot participa numai candidaţii care au promovat etapa probelor de aptitudini şi constă în susţinerea unui test grilă la limba română şi o limbă străină (franceză / engleză – la alegere)", transmite Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) printr-un comunicat de presă.

Afişarea rezultatelor finale se va face sâmbătă, 10 septembrie, până la ora 20.30.

Durata de şcolarizare la Şcoala de Pregătire a Agenţilor de Poliţie de Frontieră "Avram Iancu" Oradea este de 2 ani, iar absolvenţilor li se va acorda gradul profesional de agent de poliţie şi li se va asigura loc de muncă în cadrul M.A.I. – Poliţia de Frontieră Română, repartizarea făcându-se în ordinea strict descrescătoare a mediilor de absolvire şi în raport de nevoile Poliţiei de Frontieră Române, precizează IGPF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici