Trei copii care se aflau într-o staţie de autobuz, loviţi de o maşină care avea viteză

Trei copii care se aflau într-o staţie de autobuz din municipiul Sibiu au fost loviţi, joi seară, de o maşină care circula cu viteză, în accident fiind răniţi şi o fetiţă aflată în autoturism, dar şi şoferul, care a fost agresat verbal de rudele copiilor, la faţa locului fiind chemaţi poliţişti.

536 afișări
Imaginea articolului Trei copii care se aflau într-o staţie de autobuz, loviţi de o maşină care avea viteză

Trei copii care se aflau într-o staţie de autobuz, loviţi de o maşină care avea viteză (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a declarat, joi seară, corespondentului MEDIAFAX că un accident a avut loc în cartierul Guşteriţa din municipiul Sibiu.

"Trei minori au fost loviţi de o maşină într-o staţie de autobuz. Şoferul nu a adaptat viteza într-o curbă, maşina a lovit copiii, intrând apoi în zidul unei case. În accident a mai fost rănit şoferul vinovat, dar şi o fetiţă care se afla în maşină împreună cu acesta", a declarat Luciana Balteş.

Potrivit acesteia, toţi cei patru minori au fost transportaţi la Spitalul de Pediatrie, iar şoferul la Spitalul Judeţean Sibiu.

Luciana Balteş a adăugat că rudele copiilor accidentaţi l-au agresat verbal pe şofer, la locul accidentului fiind chemate echipele de intervenţie rapidă ale Poliţiei şi Jandarmeriei pentru a aplana conflictul.

Trei fete rănite au fracturi de membre, iar a patra are contuzii

Cei patru minori sunt fete cu vârste de 12 şi 16 ani, trei dintre ele având fracturi de membre, iar a patra contuzii, acestea rămânând internate.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie Sibiu, Alina Mihaela Cozac, a declarat, joi seară, corespondentului MEDIAFAX, că în Compartimentul Primiri Urgenţe au ajuns patru fete, trei dintre ele având vârsta de 12 ani şi una 16 ani.

"Toate cele patru victime din accidentul rutier au fost investigate de urgenţă. Sunt stabile hemodinamic şi respirator. Trei victime au fracturi de membre care nu le pun în pericol viaţa, iar cea de-a patra are doar contuzii", a spus Alina Mihaela Cozac.

Potrivit acesteia, cele patru fete rămân internate în Clinica de Chirurgie Pediatrică a spitalului pentru supraveghere şi tratament.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu, Decebal Todăriţă, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că şoferul vinovat de producerea accidentului este conştient, stabil şi a suferit mai multe escoriaţii şi contuzii, fiind în continuare în investigaţii medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici