Trei copii, între care unul de un an şi jumătate, au fost atacaţi cu cuţitul de un băiat de 14 ani

O fată în vârstă de 12 ani şi doi băieţi, unul de opt ani şi celălalt de un an şi jumătate, au ajuns la spital, în noaptea de luni spre marţi, având tăieturi pe corp, după ce au fost atacaţi cu un cuţit de un adolescent de 14 ani, în localitatea bihoreană Suplacu de Barcău.

560 afișări

Potrivit managerului Spitalului Municipal "Dr. Gavril Curteanu" din Oradea, dr. Ovidiu Laurean Pop, trei minori au fost internaţi, în noaptea de luni spre marţi, cu multiple tăieturi, după ce au fost atacaţi cu un cuţit.

Victimele sunt o fetiţă de 12 ani, un băiat de opt ani şi un alt băiat în vârstă de un an şi jumătate.

"Toţi trei au suferit mai multe tăieturi pe corp, cel mai mic dintre ei având, printre altele, şi o ureche tăiată", a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, managerul Spitalului Municipal "Dr. Gavril Curteanu" din Oradea.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bihor, Alina Dinu, a precizat că şi atacatorul este tot un minor, iar toţi cei patru copii locuiesc în acelaşi cartier din Suplacu de Barcău.

"Se pare că a fost vorba de o ceartă între ei, atacatorul fiind un copil de 14 ani", a declarat Dinu.

Ea a precizat că până în prezent nu s-a depus nicio plângere privind acest incident, iar dacă va fi depusă plângere penală şi în funcţie de concluziile medicilor se va face încadrarea juridică a faptei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici