Trei medici de la Spitalul din Arad au COVID-19. Unul s-a infectat în concediu, în Grecia

  • Trei medici de la Spitalul Clinic Judeţean Arad s-au nfectat cu coronavirus.
  • Unul dintre medici s-a infectat în vacanţa petrecută în Grecia.
602 afișări
Imaginea articolului Trei medici de la Spitalul din Arad au COVID-19. Unul s-a infectat în concediu, în Grecia

Mediafax

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Clinic Judeţean Arad, trei medici, dintre care unul rezident, au fost diagnosticaţi pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

Conform anchetei epidemiologice, unul dintre medici, care îşi desfăşoră activitatea în cadrul Secţiei Clinice ORL, s-a infectat în urma contactului cu persoane care provin dintr-una dintre localităţile carantinate ale judeţului Arad.

”Medicul nu a intrat în contact cu pacienţii secţiei şi a solicitat testarea”, menţionează reprezentanţii Spitalului, într-un comunicat de presă, transmis miercuri.

Medicul pediatru a fost depistat pozitiv înainte de întoarcerea din zile libere plătite, conform protocolului stabilit la nivelul spitalului.

În privinţa medicului rezident ortoped, ancheta epidemiologică arată că s-a infectat în perioada concediului de odihnă, petrecut în Grecia, deoarece, spun reprezentanţii unităţii medicale, la plecare, testul a fost negativ, iar testul de control, făcut înainte de începerea activităţii pe secţie, a ieşit pozitiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici