Patru morţi în urma unui accident produs pe DN 6

Patru persoane şi-au pierdut viaţa în urma accidentului produs, joi la prânz, pe DN 6, în judeţul Mehedinţi, în care au fost implicate două autoturisme şi un autotren.

170 afișări
Imaginea articolului Patru morţi în urma unui accident produs pe DN 6

Patru morţi în urma unui accident produs pe DN 6 (Imagine: Cristian Andreescu/Mediafax Foto)

Primele informaţii furnizate de Poliţia Mehedinţi arătau că în urma accidentului au murit trei persoane, iar alta a fost rănită.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi au scos patru persoane decedate din una dintre maşinile implicate în accident.

"Toate cele patru victime, două femei şi doi bărbaţi, erau decedate. Au fost scoase de echipele de la descarcerare dintr-un autoturism VW Vento, înmatriculat în judeţul Dolj, iar la volan se afla o femeie în vârstă de aproximativ 20 de ani", a declarat şeful ISU Mehedinţi, maiorul Florentin Dragomir.

Poliţiştii nu au reuşit să identifice toate cele patru victime, în maşină găsind doar actele tinerei care se afla la volan şi legitimaţia de studentă a acesteia, în anul al doilea la Facultatea de Farmacie din Craiova.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Mehedinţi, maşina în care se aflau victimele circula dinspre Craiova către Drobeta Turnu Severin, iar la ieşire din Strehaia a intrat în depăşirea unei alte maşini parcate şi a lovit în plin un autotren care circula din sens opus.

Şoferul autotrenului a încercat să evite impactul şi a ieşit de pe carosabil, dar a povestit poliţiştilor că tânăra care se afla la volan s-a speriat când a văzut că din sens opus vine maşina de mare tonaj, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în timp ce a încercat să frâneze.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia a fost reluată pe DN 6, între Strehaia şi Ciochiuţa, dar se desfăşoară cu dificultate, fiind dirijată pe un fir de agenţi de poliţie.

Accidentul s-a produs în jurul orei 11.50, între localităţile Ciochiuţa şi Strehaia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici