Trei persoane au ajuns la spital după un accident provocat de un şofer urmărit de poliţişti, în Bacău

  • Trei persoane au ajuns la spital după un accident provocat de un şofer urmărit de poliţiştii din Bacău.
  • Fugarul a refuzat să oprească la semnalele agenţilor de circulaţie şi, în timpul urmăririi, a intrat cu maşină într-un alt autoturism.
  • Şoferul vinovat este cercetat pentru tentativă de omor.
288 afișări
Imaginea articolului Trei persoane au ajuns la spital după un accident provocat de un şofer urmărit de poliţişti, în Bacău

Trei persoane au ajuns la spital după un accident provocat de un şofer urmărit de poliţişti, în Bacău

Incidentul s-a produs vineri seara în Bacău. Potrivit reprezentanţilor Sindicatului Europol, o patrulă de poliţie a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism marca BMW, însă şoferul a mimat că opreşte după care şi-a continuat deplasarea pe străduţele din cartier.

După ce a trecut prin mai multe intersecţii fără să se asigure, fugarul a intrat în plin într-un alt autoturism care circula regulamentar.

Ca urmare, fugarul de 31 ani, pasagera din dreapta de 44 ani, cât şi bărbatul de 47 ani care conducea regulamentar, au fost răniţi si au ajuns la spital.

După verificări, poliţiştii au stabilit că şoferul avea o concentraţie alcoolică de 0.67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Procurorul a decis să încadreze fapta la tentativă de omor şi s-a dispus reţinerea sa pentru 24 de ore, au precizat reprezentanţii Europol

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici