Trei persoane au fost rănite, în urma unui accident produs în judeţul Cluj

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă, într-un accident produs pe DN1 C, în localitatea Câţcău, judeţul Cluj, după ce şoferul unui autoturism cu remorcă nu a păstrat distanţa laterală corespunzătoare şi a lovit o maşină care circula regulamentar din sens opus.

106 afișări
Imaginea articolului Trei persoane au fost rănite, în urma unui accident produs în judeţul Cluj

Trei persoane au fost rănite, în urma unui accident produs în judeţul Cluj (Imagine: Shutterstock)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că în urma accidentului maşina care circula regulamentar s-a răsturnat.

”Poliţia a fost sesizată că pe DN1 C, pe raza localităţii Câţcău, s-a produs un accident rutier. Un bărbat de 39 de ani din judeţul Maramureş, aflat la volanul unui autoturism cu remorcă, pe fondul nepăstrării distanţei laterale corespunzătoare faţă de un autoturism care se deplasa din sens opus, pe direcţia Baia Mare - Dej, a intrat în coliziune laterală cu acesta, condus de un tânăr de 23 de ani. În urma impactului, ansamblul de vehicule a intrat într-un şanţ, iar autoturismul care circula din sens opus s-a răsturnat pe un podeţ. Accidentul s-a soldat cu rănirea a trei persoane, şoferul de 23 de ani şi doi pasageri, de 25, respectiv 47 de ani, aflaţi în autovehicul”, a spus sursa citată.

Cei trei răniţi au fost transportaţi la Spitalul Municipal Dej.

Poliţia continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici