Trei persoane care participau la o înmormântare, lovite de o maşină pe un drum judeţean din Prahova

Trei persoane au fost lovite, sâmbătă, de un autoturism, în timp ce participau la o înmormântare şi se îndreptau, în spatele carului mortuar, spre biserică. Accidentul a avut loc loc pe un drum judeţean din localitatea Păcureţi, judeţul Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

943 afișări
Imaginea articolului Trei persoane care participau la o înmormântare, lovite de o maşină pe un drum judeţean din Prahova

România Trei persoane care participau la o înmormântare, lovite de o maşină pe un drum judeţean din Prahova

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, accidentul a avut loc pe DJ 231, în localitatea Păcureţi.

Autoturismul a lovit trei persoane care se deplasau, în spatele unui car mortuar, în timpul unei înmormântări.

„Un autoturism a lovit trei persoane care se aflau în faţa unei biserici şi însoţeau un car mortuar. Persoanele sunt asistate medical la faţa locului, posibil două persoane mai grav rănite şi una rănită uşor”, susţin reprezentanţii IPJ Prahova.

Echipajele de la ambulanţă sunt la faţa locului şi acordă primul ajutor victimelor.

Din primele verificări, se pare că şoferul a avut viteză. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici