Trei persoane intoxicate cu fum în urma unui incendiu într-un bloc din Arad

Trei persoane s-au intoxicat cu fum, vineri seara, în urma unui incendiu puternic care a cuprins un apartament dintr-un bloc din Arad, transmite corespondentul MEDIAFAX.

82 afișări
Imaginea articolului Trei persoane intoxicate cu fum în urma unui incendiu într-un bloc din Arad

Trei persoane intoxicate cu fum în urma unui incendiu într-un bloc din Arad

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, un incendiu puternic a izbucnit, vineri seara, într-un apartament aflat la etajul trei al unui bloc situat pe B-dul Decebal din oraşul Arad.

Imediat, au intervenit mai mulţi pompieri cu cinci autospeciale, dintre care două de stingere şi una de intervenţie şi salvare la înălţime.

“Incendiul se manifesta violent în interiorul unui apartament aflat la etajul 3. Concomitent cu operaţiunile de stingere s-a trecut la evacuarea persoanelor de la etajul 4, apartamentele fiind inundate cu fum. Au fost evacuate trei persoane, intoxicate cu fum, şi predate echipajelor SMURD şi serviciului de ambulanţă”, a arătat ISU Arad.

Persoanele care se aflau în apartamentul cuprins de flăcări s-au autoevacuat. Pompierii arădeni au reuşit să stingă incendiul după aproximativ 30 de minute. Reprezentanţii ISU Arad continuă cercetările pentru a stabili cauza producerii incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici