Trei rulote de locuit, INCENDIATE intenţionat pe o stradă din Arad. O persoană este audiată | FOTO

Trei rulote de locuit, parcate pe o stradă din oraşul Arad, au ars în proporţie de 95%, duminică, focul fiind pus intenţionat. Poliţiştii au găsit o persoană bănuită că ar fi recurs la acest gest, transmite corespondentul MEDIAFAX.

953 afișări
Imaginea articolului Trei rulote de locuit, INCENDIATE intenţionat pe o stradă din Arad. O persoană este audiată | FOTO

Trei rulote de locuit, INCENDIATE intenţionat pe o stradă din Arad. O persoană este audiată

Incidentul a avut loc, duminică dimineaţa, pe str. Bogdan Voievod, din oraşul Arad.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, o persoană a sunat la 112 pentru a anunţa faptul că s-a produs un incendiu la o rulotă.

“La intervenţie s-a deplasat din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi cinci subofiţeri şi un echipaj de Poliţie. Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au constatat faptul că ardeau generalizat trei rulote”, a arătat ISU Arad.

Pompierii au acţionat pentru stingerea incendiului, însă cele trei rulote au ars în proporţie de 95% împreună cu bunurile existente în interior.

Din fericire, în rulote nu se afla nicio persoană.

Cauza incendiului a fost stabilită de către ISU Arad ca fiind acţiunea intenţionată. De altfel, poliţiştii au identificat o persoană bănuită că ar fi dat foc rulotelor, care este audiată.

Cele trei rulote erau deţinute de un bărbat din Arad, care intenţiona să le vândă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici