Trei surori cu vârste între un an şi cinci ani au murit într-un incendiu, la Botoşani - VIDEO

Trei surori cu vârste cuprinse între un an şi cinci ani au murit, joi seară, în urma unui incendiu puternic izbucnit în locuinţa lor din comuna Corlăteni din judeţul Botoşani, la momentul izbucnirii focului fetiţele aflându-se în casă cu o soră mai mare, care a fugit să o anunţe pe mamă.

29 afișări
Imaginea articolului Trei surori cu vârste între un an şi cinci ani au murit într-un incendiu, la Botoşani - VIDEO

Trei surori cu vârste între un an şi cinci ani au murit într-un incendiu, la Botoşani

La momentul producerii incendiului, în casă se aflau singure patru din cele cinci fetiţe ale familiei, în vârstă de un an şi patru luni, trei ani, cinci ani şi şapte ani.

Imediat ce a văzut că lucrurile din bucătărie au fost cuprinse de flăcări, fata cea mare a plecat să-şi anunţe mama, care aduna furaje de pe un câmp din apropiere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu, la faţa locului au mers două echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale. La sosirea acestora ardeau bunurile din toate cele trei încăperi ale casei, precum şi acoperişul.

Cele trei fetiţe au fost descoperite de către pompieri decedate, pe un pat din bucătăria casei.

În urma verificărilor făcute la faţa locului s-a stabilit că incendiul a izbucnit în bucătărie, fiind provocat, cel mai probabil, de o lumânare aprinsă şi lăsată nesupravegheată.

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici