Trei victime într-un accident feroviar produs în Bistriţa Năsăud. Un tren marfar a lovit un autoturism

  • Serviciile de intervenţie din Bistriţa Năsăud acţionează la locul unui accident feroviat soldat cu trei victime, din care una a decedat, anunţă serviciul judeţean de ambulanţă.
  • Un tren marfar a lovit un autoturism în localitatea Rebrisoara spre Nasaud. Trei victime, tatăl şi două fetiţe, au fost încarcerate.
  • Tatăl a decedat, anunţă reprezentaţii serviciilor de intervenţie de la locul accidentului.
487 afișări
Imaginea articolului Trei victime într-un accident feroviar produs în Bistriţa Năsăud. Un tren marfar a lovit un autoturism

Trei victime într-un accident feroviar produs în Bistriţa Năsăud. Un trem marfar a lovit un autoturism

Victimele au fost extrase din autoturismul distrus în totalitate.

O fetiţă este inconştientă, cu suspiciune de fractura de baza de craniu, intubata de către echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD.

Cealaltă fetiţă este în echipajul de prim ajutor SMURD, asistat de medicul de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, cu politraumatisme şi nivel de conştientă alterat.

Pentru eliberarea si extragerea victimelor a fost nevoie de îndepărtarea mai multor elemente de caroserie - stâlpi, portiere, banchete. Pe timpul extragerii, fetiţele au fost monitorizate în permanenta de echipajele de intervenţie.

Au intervenit modulul SMURD de la Secţia de Pompieri Năsăud şi un echipaj cu medic de la SAJ Bistriţa Năsăud.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici