Trenurile ajung în Gara de Nord cu întârzieri de până la 30 de minute

Trenurile care circulă spre Bucureşti ajung în Gara de Nord cu întârzieri de maximum 30 de minute, din cauza ninsorii viscolite, în prezent nefiind linii închise, dar traficul feroviar în judeţele avertizate cu cod galben se desfăşoară cu restricţii de viteză, a anunţat, joi dimineaţă, CFR SA.

104 afișări
Imaginea articolului Trenurile ajung în Gara de Nord cu întârzieri de până la 30 de minute

Trenurile ajung în Gara de Nord cu întârzieri de până la 30 de minute (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

În partea de sud a ţării circulaţia feroviară se desfăşoară, joi dimineaţă, în condiţii de iarnă, întârzieri mai mari fiind înregistrate la trenurile care circulă pe raza Regionalei CF Bucureşti, precizează Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA într-un comunicat de presă.

Astfel, din cauza ninsorii viscolite, trenurile care au ca staţie finală Gara de Nord înregistrează întârzieri de maximum 30 de minute la destinaţie.

În prezent, nu există linii închise, dar viteza trenurilor care circulă în judeţelor avertizate cu cod galben a fost adaptată la condiţiile meteo de ninsori şi vânt, a precizat sursa citată.

Comandamentele de iarnă locale, care au fost activate miercuri, de la ora 22.00, monitorizează permanent traficul feroviar.

Călătorii pot obţine informaţii despre întârzierile în traficul feroviar la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară sau la numărul de telefon 021/9521.

Bucureştiul şi judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi, Gorj, Dolj, Olt, Vâlcea, Argeş, Teleorman, Dâmboviţa, Giurgiu, Ilfov, Prahova, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Constanţa, Tulcea, Galaţi şi Vrancea sunt sub avertizare cod galben de ninsori şi vânt până joi, la ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici