Trenurile Bucureşti - Sofia, anulate sau întârziate joi din cauza grevei feroviarilor bulgari

Trenurile care circulă pe ruta Bucureşti Nord - Sofia şi retur vor fi anulate sau vor ajunge cu întârziere la destinaţie, joi, din cauza grevei feroviarilor bulgari, care are loc între orele 8.00 şi 16.00, a anunţat CFR Călători.

504 afișări
Imaginea articolului Trenurile Bucureşti - Sofia, anulate sau întârziate joi din cauza grevei feroviarilor bulgari

Trenurile Bucureşti - Sofia, anulate sau întârziate joi din cauza grevei feroviarilor bulgari (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax foto)

Greva personalului feroviar din Bulgaria, organizată joi, între orele 8.00 şi 16.00, modifică circulaţia unor trenuri internaţionale care pleacă sau sosesc la Gara de Nord din Bucureşti, se arată într-un comunicat de miercuri al CFR Călători.

Astfel, trenul 461 Bucureşti Nord - Sofia (cu grupe de vagoane de Istanbul şi Dimitrovgrad), care pleacă joi din Gara de Nord, va circula întârziat pe teritoriul bulgar.

De asemenea, trenul 460 Sofia - Bucureşti Nord (cu grupe de vagoane de Istanbul şi Dimitrovgrad), care ar trebui să sosească joi în Gara de Nord, va fi anulat. Grupele de vagoane de Istanbul şi Dimitrovgrad vor fi ataşate la trenul 382 (1384) Sofia - Bucureşti Nord - Moscova, care va pleca joi din Sofia.

Trenul 1385 (383) Moscova - Sofia, cu plecare din Bucureşti Nord în noaptea de miercuri spre joi, va circula până la staţia Mezdra, de unde pasagerii îşi vor continua călătoria până la staţia Sofia cu autobuzul.

Călătorii pot solicita informaţii despre circulaţia trenurilor internaţionale la numerele de telefon 021/319 95 65, interior 134.608 sau 134.615 (casa internaţională staţia Bucureşti Nord) şi 021/314.55.28 (Agenţia de voiaj CFR nr. 1 - Bucureşti).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici