Tribunalul Bucureşti a desfiinţat o decizie prin care managerul Spitalului Universitar a eliberat un şef de laborator

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au anulat o decizie prin care managerul Spitalului Universitar Adriana Nica l-a înlăturat pe profesorul universitar Gheorghe Iana din funcţia de şef Laborator Clinic de Radiologie şi Imagistică Medicală. Decizia nu este definitivă.

116 afișări
Imaginea articolului Tribunalul Bucureşti  a desfiinţat o decizie prin care managerul Spitalului Universitar a eliberat un şef de laborator

Tribunalul Bucureşti a desfiinţat o decizie prin care managerul Spitalului Universitar a eliberat un şef de laborator

Secţia Conflicte de muncă a Tribunalului Bucureşti a decis că managerul unităţii spitaliceşti Adriana Nica l-a concediat ilegal pe profesorul universitar Gheorghe Iana, şeful catedrei de radiologie din Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”.

"Admite in parte actiunea. Anuleaza Decizia nr. 551/11.05.2018 emisa de parata. Obliga pârâta la plata către reclamant a unei despăgubiri egală drepturile salariale indexate, majorate si reactualizate si cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat reclamantul de la data încetării numirii în funcţia de Şef Laborator Clinic de Radiologie şi Imagistică Medicală, respectiv 11.05.2018, şi până la data de 24.07.2018, sume actualizate cu indicele de inflaţie. Respinge, in rest, actiunea ca neintemeiata. Obliga paratul la plata catre reclamant a sumei de 4.000 lei cu titlu de cheltuieli de judecata", se arată în decizia Tribunalului Bucureşti.

Hotărârea poate fi contestată.

Pe 11 mai 2018, managerul Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), Adriana Nica, a decis eliberarea profesorului Gheorghe Iana din funcţia de Şef Laborator Clinic de Radiologie şi Imagistică Medicală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici