Tudorel Toader: Am convenit să finalizăm proiectul de lege pentru Parchetul European

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a spus marţi, după discuţia cu şefii DNA şi DIICOT, dar şi cu procurorul general, că aceştia vor contribui la finalizarea proiectului de lege pentru Parchetul European, urmând ca, în scurt timp, actul normativ să fie aprobat printr-o procedură de urgenţă.

270 afișări
Imaginea articolului Tudorel Toader: Am convenit să finalizăm proiectul de lege pentru Parchetul European

Tudorel Toader: Am convenit să finalizăm proiectul de lege pentru Parchetul European

„Trebuie să finalizăm şi am convenit împreună să contribuim la finalizarea proiectului de lege pentru operaţionalizarea Parchetului European, astfel ca într-un timp scurt să-l punem în transparenţă decizională, într-un timp scurt să-l trecem prin Guvern, să-l trimitem la Parlament, cu solicitarea aprobării într-o procedură de urgenţă”, a declarat ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, în cadrul unei declaraţii de presă.

Declaraţiile vin în urma întrevederii ministrului Justiţiei cu procurorul-şef interimar DNA, Anca Jurma, şeful DIICOT, dar şi cu procurorul general, Augustin Lazăr.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici