Tulcea: O femeie a fost găsită împuşcată în piept în maşină. Soţul îi anunţase dispariţia

  • O femeie de 36 de ani a fost găsită vineri împuşcată în piept în maşina sa, într-o pădure din judeţul Tulcea.
  • Anterior, soţul ei anunţase poliţiştii că aceasta a luat de acasă o armă şi a dispărut.
497 afișări
Imaginea articolului Tulcea: O femeie a fost găsită împuşcată în piept în maşină. Soţul îi anunţase dispariţia

Potrivit IPJ Tulcea, poliţiştii au fost sesizaţi vineri de un bărbat, cu privire la faptul că soţia sa, de 36 ani, ar fi luat de acasă o armă letală, pe care acesta o deţinea în mod legal şi ar fi dispărut.

În urma verificărilor făcute de către poliţişti, femeia a fost găsită într-o pădure din localitatea Slava Cercheză, în maşina personală, cu o plagă împuşcată în zona pieptului.

Echipajele medicale sosite la faţa locului i-au făcut manevre de resuscitare, însă a fost declarat decesul femeii.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
femeie,
împuşcată,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici