Ucigaşul de la mall: „Am văzut oamenii fericiţi şi am simţit invidie”

  • Andrea Tombolini, şomerul în vârstă de 46 de ani care joi a înjunghiat 5 persoane într-un mall din Assago, în apropiere de Milano, omorând una şi rănind alte 4, este acuzat de omor şi tentativă de omor multiplu.
  • Le-a spus procurorilor că era invidios pentru că a văzut „oameni fericiţi”.
1685 afișări
Imaginea articolului Ucigaşul de la mall: „Am văzut oamenii fericiţi şi am simţit invidie”

Ucigaşul de la mall: „Am văzut oamenii fericiţi şi am simţit invidie”

Tombolini are la activ o internare în secţia de psihiatrie şi o revenire la spital pentru că şi-a provocat singur răni la faţă şi craniu, scrie Il Messaggero.

"I-am văzut pe toţi acei oameni fericiţi, care se simţeau bine, şi am simţit invidie", i-a spus Andrea Tombolini procurorului din Milano Paolo Storari, care l-a arestat sub acuzaţia de omor şi tentativă de omor multiplu.

Procuratura din Milano a sugerat magazinului să retragă cuţitele aflate la vânzare de pe rafturile tuturor supermarketurilor sale din Italia.

Agresorul a fost oprit şi dezarmat de către fostul fotbalist al echipei Inter, Massimo Tarantino.

„Ţipa, pur şi simplu ţipa”, povesteşte fostul jucător, acum director sportiv, în faţa camerelor: „Eu un erou? Nu am făcut nimic...".

La rândul său, fotbalistul echipei Monza Pablo Mari este operat vineri după ce a fost înjunghiat şi el în supermarket.

Mai mulţi martori au declarat pentru agenţia ANSA că scena era parcă desprinsă dintr-un film american.

"Eram în bar şi am crezut că este vorba de o tâlhărie pentru că am văzut nişte băieţi şi o doamnă alergând, apoi am văzut tot mai mulţi oameni cu feţe şocate şi ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva grav", a spus o fată.

Un angajat al centrului comercial, înjunghiat, a murit în timp ce era dus transportului la spital.

Carrefour Italia şi-a exprimat condoleanţele faţă de angajaţii şi clienţii implicaţi în atac, precum şi faţă de familiile acestora, şi a informat că a activat un serviciu de sprijin psihologic pentru toţi cei implicaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici