Ucrainean, depistat când a vrut să intre ilegal în România cu un pistol cu gloanţe de cauciuc

  • Un ucrainean a vrut să intre în România, pe la Poienile de sub Munte, jud. Maramureş, cu un pistol cu gloanţe de cauciuc ascuns în bagaj.
  • Partea ucraineană a spus că pistolul a fost furat de la grăniceri înainte de a părăsi ţara.
  • Ucraineanul a fost internat în spital, pentru că era rănit.
43 afișări
Imaginea articolului Ucrainean, depistat când a vrut să intre ilegal în România cu un pistol cu gloanţe de cauciuc

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poienile de sub Munte au depistat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un cetăţean ucrainean care a trecut ilegal frontiera din Ucraina în România, având asupra lui un pistol cu bile de cauciuc.

Un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Poienile de sub Munte - judeţul Maramureş a depistat pe direcţia localităţii Poienile de sub Munte trei cetăţeni ucraineni, toţi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 35 de ani, care au trecut ilegal frontiera de stat din Ucraina în România.

În bagajul personal al unuia dintre ucraineni, bărbat în vârstă de 35 de ani, poliţiştii de frontieră au descoperit un pistol cu bile de cauciuc, fără muniţie, despre care partea ucraineană a informat ulterior că a fost sustras de la o patrulă de grăniceri înainte ca cei trei să treacă ilegală frontiera din Ucraina în România.

Deoarece bărbatul avea nevoie de îngrijiri medicale, a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus, fiind în afara oricărui pericol.

Întrucât cei trei cetăţeni ucraineni solicită o formă de protecţie în România, s-au demarat procedurile specifice în astfel de cazuri, urmând ca ulterior să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus, în cauză se facc cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat, contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici