UDMR Covasna a editat o carte de bucate cu reţete din ţările UE şi secuime şi o oferă în campanie

UDMR Covasna a editat o carte de bucate, care include câte o reţetă din cele 28 de state membre ale UE şi una considerată "favorita" secuilor, reprezentanţii şi candidaţii formaţiunii urmând să ofere, la evenimentele din campania pentru europarlamentare, 30.000 de exemplare ale cărţii.

125 afișări
Imaginea articolului UDMR Covasna a editat o carte de bucate cu reţete din ţările UE şi secuime şi o oferă în campanie

Tamas Sandor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Preşedintele UDMR Covasna, Tamas Sandor, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că organizaţia judeţeană a Uniunii a editat o carte de bucate, iar în perioada următoare reprezentanţii şi candidaţii formaţiunii la alegerile europarlamentare vor oferi oamenilor 30.000 de exemplare ale acesteia, în cadrul evenimentelor de campanie electorală.

Cartea de bucate a fost prezentată jurnaliştilor joi, este redactată în limba maghiară, fiind intitulată "Európai ízek. A székelyek kedvencével" ("Mâncăruri europene şi preferata secuilor" - n.r.) şi incluzând câte o reţetă din cele 28 de ţări membre UE, dar şi o specialitate secuiască.

Cartea de bucate, pe care este menţionat că a fost editată de UDMR, are 64 de pagini şi este ilustrată cu fotografii, iar preţul acesteia este "o vorbă bună".

În afară de reţete, sunt prezentate şi obiceiurile gastronomice specifice ţărilor UE, câteva date despre aceste state, fiind menţionate, acolo unde este cazul, şi diferite forme ale autonomiei.

"Observăm că în judeţele din sudul ţării se distribuie detergent, carne de pui, telefoane mobile, în schimb noi dorim să le oferim oamenilor o valoare spirituală, una specială şi valoroasă", a subliniat preşedintele UDMR Covasna.

În urmă cu doi ani, în campania electorală dinaintea alegerilor pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Covasna, Tamas Sandor a lansat o altă carte de bucate, în care a adunat câteva zeci de reţete secuieşti şi pe care a oferit-o gospodinelor. Tamas declara atunci că nu întâmplător se adresează femeilor, pentru că 50 la sută dintre votanţii săi sunt femei, iar ceilalţi 50 la sută iubesc femeile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici