Udrea a spus că s-a întâlnit cu mai mulţi politicieni pe litoral, dar nu a vrut să le dea numele

Elena Udrea a declarat, vineri, la Constanţa, că în perioada petrecută pe litoral s-a întâlnit cu mai mulţi politicieni, însă nu a dorit să le dea numele, spunând că "toată lumea vrea să fie discretă la mare", transmite corespondentul MEDIAFAX.

291 afișări
Imaginea articolului Udrea a spus că s-a întâlnit cu mai mulţi politicieni pe litoral, dar nu a vrut să le dea numele

Udrea a spus că s-a întâlnit cu mai mulţi politicieni pe litoral, dar nu a vrut să le dea numele (Imagine: Mediafax Foto)

Elena Udrea a declarat, vineri după-amiză, în faţa sediului Poliţiei Judeţene Constanţa, unde a mers să semneze, conform obligaţiilor controlului judiciar, că în perioada petrecută pe litoral s-a întâlnit cu mai mulţi politicieni, dar nu a dorit să le dea numele.

"Toată lumea vrea să fie discretă la mare şi nu vreau să expun pe nimeni, sunt destul de expusă eu şi nu mai pun pe nimeni în situaţia asta. Sunt foarte mulţi colegi din politică, din Parlament, în Năvodari şi am mai stat de vorbă", a menţionat Elena Udrea.

Elena Udrea, care se află de mai bine de o săptămână la mare, fiind cazată la un hotel din Năvodari, a spus că va pleca de pe litoral, dar va reveni săptămâna viitoare.

Totodată, ea a afirmat că angajaţii Ministerului Dezvoltării se tem să mai semneze documente ca să nu fie chemaţi să dea explicaţii în faţa anchetatorilor.

"Din câte am înţeles, la Ministerul Dezvoltării nimeni nu mai vrea să mai semneze nimic şi nu mai vrea să deconteze nimic. Totul este blocat. De teamă, pentru că eu am lucrat la acel minister, oamenii de acolo sunt foarte corecţi, nu le este teamă că ar greşi ei, le este teamă că ceea ce ar putea face, semnăturile lor ar putea fi interpretate şi ar putea să fie chemaţi să dea cu subsemnatul", a declarat Elena Udrea.

Ea a afirmat că în administraţia locală oamenii se tem să mai semneze proiecte şi că banii pentru investiţii sunt blocaţi din acest motiv.

Marţi, Elena Udrea, aflată în vacanţă la mare, spunea că s-a întâlnit, separat, şi cu Radu Mazăre, şi cu Nicușor Constantinescu, cu care a vorbit despre "ce se întâmplă în Constanţa şi în staţiuni" şi despre proiectele începute şi neterminate.

Udrea spunea că, în urma unor întâlniri prestabilite, s-a văzut, separat, atât cu Radu Mazăre, cât şi cu Nicuşor Constantinescu, cu care ar fi vorbit despre proiectele pe care le-au dezvoltat împreună în perioada în care ea era ministru.

"M-am văzut cu domnul Mazăre într-una din seri şi despre asta am vorbit: despre ce se întâmplă în Constanţa şi în staţiuni. (...) M-am văzut şi cu dânsul (Nicuşor Constantinescu - n.r.). De asemenea, am tot vorbit despre proiectele care s-au început pe timpul mandatului meu de ministru şi al dânsului de preşedinte al CJ şi care nu se mai termină, din păcate pentru constănţeni. (...) Dincolo de disputele politice, ca oameni de administraţie noi am avut totuşi o colaborare mult mai bună decât ce se întâmplă acum. Marile proiecte din Constanţa s-au semnat de mine şi de domnul Constantinescu sau de mine şi de domnul Radu Mazăre. Marile proiecte cu Ministerul Dezvoltării. În virtutea acestei colaborări, chiar dacă politic nu ne-am agreat, că asta este politica românească, mai mult dezbinare şi conflict decât construcţie, având în vedere relaţiile bune de colaborare ca oameni de administraţie şi faptul că sunt musafir în Constanţa, m-am bucurat că am putut discuta cu dânşii", declara Elena Udrea.

Ea spunea că se bucură de vacanţă, chiar dacă nu prea face plajă de teamă să nu fie fotografiată de jurnalişti.

Întrebată de jurnalişti cu cine a venit pe litoral, ea preciza: "Cu mama, cu două finuţe, au mai fost prieteni, au venit, au plecat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici