Udrea: Videanu poate fi o variantă pentru Primăria Capitalei

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, joi, că Adrian Videanu poate fi o variantă pentru Primăria Capitalei şi a precizat că la începutul anului viitor partidul îşi va anunţa candidatul pentru fotoliul de primar general.

276 afișări
Imaginea articolului Udrea: Videanu poate fi o variantă pentru Primăria Capitalei

Udrea: Videanu poate fi o variantă pentru Primăria Capitalei (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

"Adrian Videanu poate fi o variantă pentru Primăria Capitalei", a spus Udrea, răspunzând unei întrebări.

Ea precizat că în acest moment partidul lucrează la identificarea celui mai bun candidat de primar general al Capitalei.

"În acest moment lucrărm la identificarea celui mai bun candidat pentru campania din toamnă, pentru fotoliul de primar general. În scurt timp, la începutul anului viitor, ne voim anunţa şi candidatul", a adăugat Udrea.

Ea a fost întrebată dacă PDL va avea candidaţi comuni cu UNPR.

"Cel mai probabil da. Am spus că vom face o campanie la Bucureşti împreună în sensul în care vom susţine aceiaşi candidaţi. UNPR are doi primari de sector, noi avem la rândul nostru doi primari de sector. De candidat, vom candida cu cineva din partea PDL, este totuşi partidul care a avut inimile bucureştenilor în trecut şi cred că trebuie să fim în stare să le recâştigăm", a arătat Elena Udrea.

PDL pregăteşte candidatura lui Adriean Videanu la Primăria Capitalei, acesta fiind împins de partid pentru a intra în luptă cu Sorin Oprescu, scrie ziarul "Gândul", citând surse din formaţiune şi menţionând că fostul edil PDL este favorit într-un sondaj intern.

PDL pregăteşte candidatura lui Adriean Videanu la Primăria Capitalei, fostul edil-şef al Bucureştiului fiind împins de partid pentru a intra în luptă cu Sorin Oprescu. Varianta Videanu este discutată la vârful PDL, după ce sondajul intern realizat de Organizaţia Bucureşti îl dă pe acesta drept favorit între potenţialii candidaţi care ar purta sigla democrat-liberală, au precizat, pentru "Gândul", surse din conducerea partidului.

Sondajul derulat de filiala condusă de către Elena Udrea arată că Adriean Videanu ar fi singurul candidat pedelist cu şanse reale în faţa lui Oprescu, în contextul în care cei înscrişi deja în competiţia internă pentru nominalizarea candidaturii (Cristian Preda, Theodor Paleologu şi Costică Canacheu) nu ar reuşi să-l ducă pe actualul primar general sub 50% în rezultatele alegerilor.

Conform surselor citate, acelaşi sondaj comandat de PDL arată un trend descendent al lui Sorin Oprescu, cifrele indicând totuşi că 60% dintre bucureşteni l-ar vota pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici