ULTIMA ORĂ Şoferul TIR-ului care a provocat accidentul de duminică din Cluj, soldat cu 5 răniţi, găsit spânzurat

Şoferul TIR-ului care a provocat accidentul de duminică seara din judeţul Cluj, soldat cu cinci răniţi, între care o fată de 7 ani, a fost găsit, luni dimineaţă, spânzurat.

41268 afișări
Imaginea articolului ULTIMA ORĂ Şoferul TIR-ului care a provocat accidentul de duminică din Cluj, soldat cu 5 răniţi, găsit spânzurat

Şoferul TIR-ului care a provocat accidentul de duminică din Cluj, soldat cu 5 răniţi, găsit spânzurat

Duminică seara, un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Dej, în timp ce conducea un TIR în afara localităţii Gherla, dinspre Dej spre Cluj-Napoca, a lovit maşina care mergea în faţa sa, deoarece nu a păstrat distanţa. TIR-ul a proiectat maşina lovită pe sensul opus, unde autoturismul s-a izbit de autovehiculul care venea din sens opus.

Ulterior, TIR-ul a lovit şi un autoturism condus regulamentar de către un tânăr, de 24 de ani, din Mediaş, judeţul Sibiu, pe direcţia Dej înspre Cluj-Napoca.

Şoferul TIR-ului nu a fost găsit la locul accidentului, plecând de acolo fără acordul Poliţiei.

În urma accidentului, cinci persoane, respectiv doi şoferi şi trei pasageri, între care o fată de 7 ani, au ajuns la spital cu diferite leziuni.

Şoferul TIR-ului a fost găsit spânzurat luni dimineaţă, în localitatea Buneşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici