Un adolescent a rămas fără permis de conducere la doar câteva săptămâni după ce l-a obţinut

Un adolescent din Vâlcea a rămas fără permis de conducere la doar câteva săptămâni după ce l-a obţinut. Maşina pe care o conducea a fost surprinsă, vineri, de aparatul radar cu 124 km/h într-o localitate din Vâlcea.

2519 afișări
Imaginea articolului Un adolescent a rămas fără permis de conducere la doar câteva săptămâni după ce l-a obţinut

Un adolescent a rămas fără permis de conducere la doar câteva săptămâni după ce l-a obţinut

Adolescentul a condus o maşină, vineri, pe Drumul Naţional 64, iar în localitatea Râureni a fost surprins de aparatul radar al echipajului de la rutieră circulând cu 74 de km/h peste limita legală.

Potrivit Poliţiei Vâlcea, şoferul este un tânăr de 18 ani, care a obţinut permisul de conducere de mai puţin de o lună.

„Poliţiştii Serviciului Rutier au depistat pe DN 64, pe raza localităţii Râureni, un autoturism ce rula cu o viteză de 124 de km/h, pe un sector de drum cu limită de 50 km/h. Poliţiştii au procedat la oprirea regulamentară a autoturismului, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit că şoferul este un tânăr de 18 ani, din comuna Frânceşti, care a dobândit dreptul de a conduce cu mai puţin de 30 de zile în urmă” , a transmis IPJ Vâlcea.

Tânărul a rămas fără permis pe o perioadă de 90 de zile şi a primit o amendă de 2.900 de lei.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici