Un alt copil cu probleme digestive din judeţul Argeş a fost transferat la Bucureşti. 42 de copii sunt în continuare internaţi în spitalele din Argeş

Încă un copil cu probleme digestive din Argeş a fost transferat, sâmbătă dimineaţă, la spitalul "Matei Balş" din Bucureşti, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş, Sorina Honţaru, precizând că în acest caz nu a fost confirmat sindromul hemolitic-uremic.

1702 afișări
Imaginea articolului Un alt copil cu probleme digestive din judeţul Argeş a fost transferat la Bucureşti. 42 de copii sunt în continuare internaţi în spitalele din Argeş

Un alt copil cu probleme digestive din judeţul Argeş a fost transferat la Bucureşti. 42 de copii sunt în continuare internaţi în spitalele din Argeş (Imagine: Codruta Dragoescu/Mediafax Foto)

Este vorba despre un copil, în vârstă de un an şi 10 luni, cu afecţiuni digestive acute, din comuna Poiana Lacului, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Argeş, Sorina Honţaru.

În cazul acestuia, nu a fost confirmată suspiciunea de sindrom hemolitic-uremic, a mai precizat sursa citată.

Pe de altă parte, Prefectura Argeş a anunţat că în spitalele din judeţ sunt în continuare internaţi 42 de copii cu probleme digestive, dintre care 30 mai mici de doi ani.

Cei mai mulţi, respectiv 38, se află internaţi la Spitalul de Pediatrie Piteşti, un copil este internat la Spitalul Municipal Câmpulung, iar alţi trei copii primesc îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, secţia boli infecţioase.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici