Un autocar a derapat pe DN 17 din cauza ninsorii, o tânără fiind uşor rănită

O adolescentă a fost rănită uşor, sâmbătă, după ce autocarul în care se afla împreună cu mai mulţi tineri români şi spanioli a derapat pe DN 17, în comuna suceveană Iacobeni, din cauza ninsorii abundente şi a intrat într-un parapet de pe marginea drumului.

22 afișări
Imaginea articolului Un autocar a derapat pe DN 17 din cauza ninsorii, o tânără fiind uşor rănită

Un autocar a derapat pe DN 17 din cauza ninsorii, o tânără fiind uşor rănită (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Suceava, şoferul autocarului, un bărbat de 55 de ani, din Bacău, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă la stânga, a acroşat cu partea laterală dreapta a autovehiculului zidul de protecţie al unui versant, după care a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în parapetul metalic de protecţie al drumului de pe partea stângă.

În urma accidentului, autocarul a fost avariat, iar una din pasagere, o adolescentă de 17 ani, din Bistriţa, a fost rănită uşor.

Potrivit şefului Poliţiei Judeţene Suceava, comisar şef Nicuşor Todiruţ, în autocar se aflau 28 de tineri români şi spanioli care mergeau de la Bistriţa la Bacău.

Pasagerii din autocar au fost preluaţi de poliţişti şi duşi la o pensiune unde li s-a oferit o masă caldă, aceştia fiind ulterior luaţi de un alt autocar care i-a dus la destinaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici