Un autocar în care se aflau 21 de copii a luat foc. În ce stare se află aceştia

Un autocar în care se aflau 21 de copii a luat foc, în această dimineaţă, pe o stradă din localitatea Dumeni, comuna George Enescu, anunţă ISU Botoşani.

450 afișări
Imaginea articolului Un autocar în care se aflau 21 de copii a luat foc. În ce stare se află aceştia

Un autocar în care se aflau 21 de copii a luat foc. În ce stare se află aceştia

Conducătorul auto a observat că iese fum de la compartimentul motor, a evacuat imediat călătorii şi a sunat după ajutor.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială cu apă şi spumă. Până la sosirea pompierilor, şoferul a împiedicat propagarea flăcărilor folosind mai multe stingătoare.

Incendiul a fost stins în limitele găsite.

Au ars materialele combustibile aferente compartimentului motor. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici