Un avion a aterizat de urgenţă pe Otopeni, după ce un steward ar fi fost agresat de un pasager

Un avion al companiei Sun-Express pe ruta Frankfurt - Ankara a aterizat de urgenţă pe aeroportul Otopeni, marţi seară, după ce un steward ar fi fost agresat fizic de un pasager, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii aeroportului.

989 afișări
Imaginea articolului Un avion a aterizat de urgenţă pe Otopeni, după ce un steward ar fi fost agresat de un pasager

Un avion a aterizat de urgenţă pe Otopeni, după ce un steward ar fi fost agresat de un pasager

Aeronava, model Boeing 737, a cerut să aterizeze de urgenţă în jurul orei 18.40.

"Aterizarea s-a făcut în condiţii de siguranţă. Ambulanţele aeroportului au venit pe pistă, pentru a prelua eventuale cazuri. Aeronava va decola, cel mai probabil în această seară", au mai spus sursele citate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al aeroportului, Valentin Iordache, stewardul ar fi fost agresat, de fapt, de doi pasageri, cel mai probabil de origine turcă, aceştia urmând să fie audiaţi în incinta aeroportului.

"Însoţitorul de zbor a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă este apt să continue cursa", au reprezentanţii aeroportului.

Avionul a decolat spre capitala Turciei, Ankara, la ora 21.55, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al aeroportului, Valentin Iordache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici