Un avion a ratat aterizarea la Suceava, din cauza ceţii, şi a fost trimis pe un alt aeroport

O cursă aeriană de la Memmingen, Germania, trebuia să aterizeze duminică pe aeroportul din Suceava, însă nu a putut face acest lucru din cauza ceţii.

524 afișări
Imaginea articolului Un avion a ratat aterizarea la Suceava, din cauza ceţii, şi a fost trimis pe un alt aeroport

Un avion a ratat aterizarea la Suceava, din cauza ceţii, şi a fost trimis pe un alt aeroport

„Urmare a temperaturilor extrem de ridicate din ultimele zile, fenomenul de ceaţă a reapărut în zona Aeroportului nostru în această dimineaţă, vizibilitatea scăzută facând imposibilă aterizarea zborului companiei Wizz Air de la Memmingen (Munchen Vest) care a fost redirecţionat către Aeroportul din Iaşi. Pasagerii vor fi transportaţi cu autocarele la Suceava”, informează Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava.

Decizia anulării, reprogramării sau devierii unui zbor spre alt aeroport aparţine strict companiei aeriene. De altfel, compania se ocupă de toate formalităţile legate de transport şi acomodare ale pasagerilor afectaţi de întârzieri/anulări/reprogramări ale zborurilor.

„De asemenea, reamintim pasagerilor că vor fi informaţi pe toate mijloacele disponibile din partea operatorilor aerieni (sms, e-mail, etc), cât şi de către personalul de la check-in prin informări atât la ghişeele check-in, cât şi prin sistemul audio”, spun cei de la aeroportul sucevean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici