Un avion care mergea spre Iaşi a revenit de urgenţă de Aeroportul din Timişoara

Un avion care mergea spre Iaşi şi care a decolat la ora 16.07 a revenit de urgenţă, luni după-amiază, după mai puţin de jumătate de oră pe Aeroportul din Timişoara, după ce comandanţii navei au anunţat probleme tehnice, niciun pasager nefiind rănit în urma incidentului.

121 afișări
Imaginea articolului Un avion care mergea spre Iaşi a revenit de urgenţă de Aeroportul din Timişoara

Un avion care mergea spre Iaşi a revenit de urgenţă de Aeroportul din Timişoara (Imagine: Mediafax Foto)

"Piloţii au decis să întoarcă aeronava în momentul în care au observat indicaţii anormale la instrumentele de bord, mai exact la sistemul de presurizare", a spus Petrov, citat de corespondentul MEDIAFAX.

El a precizat că problema tehnică a aeronavei nu a fost gravă, dovadă fiind faptul că aceasta a aterizat în siguranţă.

"Orice revenire din zbor e clasificată de urgenţă, dar asta nu înseamnă cum vedem pe la televizor că aeronava era în flăcări. Problema tehnică nu a fost gravă, dovadă fiind şi faptul că aeronava a aterizat în siguranţă", a mai spus Nicolae Petrov.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Timişoara, Nicoleta Trifan, a declarat că piloţii aeronavei care a decolat luni, la ora 16.07, de pe aeroportul din municipiu cu destinaţia Iaşi au anunţat, la ora 16.34, probleme tehnice, întorcând de urgenţă avionul către aerogara timişoreană.

Potrivit sursei citate, aeronava a aterizat fără probleme, iar niciun pasager, din cei 72, nu a fost rănit.

Ea a mai spus că aeronava aparţine companiei Carpatair.

Cei 72 de pasageri ai cursei Timişoara-Iaşi care a revenit de urgenţă pe aerogara timişoreană au fost îmbarcaţi într-un alt avion, aparţinând aceleiaşi companii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Avionul a decolat spre Iaşi în jurul orei 18.20, după ce pasagerii au aşteptat circa o oră şi jumătate pe aeroport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici