Un avion cu 104 pasageri la bord, oprit pe aeroportul Henri Coandă de peste 4 ore

O aeronavă Alitalia care trebuia să plece vineri dimineaţă de pe Aeroportul Henri Coandă spre Roma a fost oprită la sol din cauza unei defecţiuni tehnice, cei 104 pasageri aşteptând informaţii din partea companiei.

555 afișări
Imaginea articolului Un avion cu 104 pasageri la bord, oprit pe aeroportul Henri Coandă de peste 4 ore

Un avion cu 104 pasageri la bord, oprit pe aeroportul Henri Coandă de peste 4 ore (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Reprezentantul Aeroportului Otopeni, Teo Postelnicu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că aeronava trebuia să decoleze la 6.35 spre Roma.

Cursa Alitalia a fost anulată, unii pasageri au fost rerutaţi, iar ceilalţi aşteaptă următoarea cursă Alitalia spre Roma, care va decola la ora 18.35.

Reprezentantul Aeroportului Otopeni, Teo Postelnicu, a declarat pentru MEDIAFAX că cei 104 pasageri au primit apă şi mâncare din partea companiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici