Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat; pilotul nu a fost rănit, dar aparatul a fost avariat

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat, marţi după-amiază şi s-a răsturnat pe un teren din spatele aeroclubului aflat în apropierea aeroportului din Suceava, după ce motorul i s-a oprit în zbor, dar pilotul nu a suferit răni, aparatul fiind însă avariat.

157 afișări

Directorul adjunct al Aeroportului Suceava, Marius Grosu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat pe un câmp din spatele aeroclubului.

El a spus că aeronava era condusă de un pilot privat, proprietarul avionului, care efectua un zbor de agrement, iar la un moment dat i-a cedat motorul şi a încercat să aterizeze pe un câmp înierbat, dar nu a reuşit aterizarea şi s-a răsturnat.

Grosu a precizat că avionul a fost deteriorat, dar pilotul a ieşit singur din avion fără să sufere răni.

În zonă s-au deplasat echipajele de intervenţie ale Aeroportului Suceava, dar nu a fost cazul să intervină, a mai spus Grosu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici